Wij van InstaxMini8.nl hebben een zwak voor ouderwetse en nostalgische dingen. Zo zijn we weg van de platenspeler en.. de polaroid camera! ‘Oud is goud’ is ons favoriete motto. Bij een comeback van zoiets ouderwets waarbij het weer helemaal hot wordt willen we dit zoveel mogelijk stimuleren. Toen na het uitbrengen van de Instax Mini 8 door Fujifilm de polaroid camera zowel in Nederland als internationaal weer helemaal populair werd hebben we besloten om hierover een website op te zetten.

Met InstaxMini8.nl hopen we zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over niet alleen de Instax Mini 8, maar over polaroid camera’s en instant fotografie in het algemeen. Zo houden we deze oude, leuke en spannende manier van fotograferen ook bij de nieuwe generaties in stand!

We willen de komende tijd vaker leuke en informatieve artikelen posten op onze blog pagina en we denken eraan om de website te vernieuwen en te verhuizen naar een nieuw domein. Wanneer dit rond is zullen we hierover meteen een bericht plaatsen op de website en je doorverwijzen naar de nieuwe website.

Wil je iets vragen?

Heb je een vraag over iets, een paar tips of misschien een leuk idee? Dat kan!
Stuur een mailtje naar: info@instaxmini8.nl en dan zullen we je mail zo snel mogelijk beantwoorden.
Ook voor informatie over samenwerkingen kun je hiernaartoe mailen.